Usmrtio ženu i sebe iz puške

Izvor: Blic, 19.Mar.2009, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usmrtio ženu i sebe iz puške

JAGODINA - Radosav Milojević (55) iz Sekuriča kod Rekovca juče rano ujutro hicem iz lovačke puške ubio je svoju suprugu Mirjanu (53) u spavaćoj sobi njihove kuće u naselju Ognjenska mala. On je zatim pozvao policiju i rekao: „Ubio sam suprugu”. Pre dolaska patrole ubio se takođe hicem iz lovačke puške.

Kako „Blic” saznaje, Radosav je kobne hice ispalio iz puške za koju je imao dozvolu jer se bavio lovom. Šta je prethodilo tragediji u ovom domu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije poznato.

Radosav Milojević, Mirjana Milojević

Meštani sela pretpostavljaju da je Radosav sa suprugom imao problema otkako se oženio, pre skoro 30 godina, i to zbog njenog lošeg psihičkog zdravlja. Zbog toga joj je, kako saznaje „Blic”, oduzeta poslovna sposobnost.

- On je bio dobar momak, pošten, vredan. Oženio se Mirom, ali ona je bar 40 puta bežala od kuće. Odlazila je kod svojih, a Radosav ju je stalno vraćao. Verujem da je to u početku radio zbog dece, jer imaju dve ćerke. Međutim, sada su obe udate, pa pretpostavljam da više nije mogao da trpi takvo ženino ponašanje. Najverovatnije da mu je posle svega što je preživeo, popustilo zdravlje, pa je presudio supruzi i sebi - priča za „Blic” jedna meštanka Sekuriča.

Prema rečima meštana Sekuriča, Radosav i Mirjana bavili su se poljoprivredom. Tvrde da je Radosav bio dobar domaćin, imao je vinograd, kupinjak, kupio je nov traktor.

- Ali ni to nije bilo dovoljno da srede bračni život - kaže sagovornica „Blica”.

Bračni par biće sahranjen danas na lokalnom groblju u Sekuriču.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sačmaricom ubio ženu pa sebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2009, 22:38

JAGODINA - U porodičnoj kući u selu Sekurić opština Rekovac, pronađena su beživotna tela bračnog para Radosava M. (55) i Mirjane M. (54) sa prostrelnim ranama u predelu glave iz puške sačmarice, saopštila je večeras Policijska uprava (PU) u Jagodini...Portparol PU Slobodan Dimitrijević saopštio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.