Uroš Mišić zadržan u policiji

Izvor: Studio B, 06.Mar.2013, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uroš Mišić zadržan u policiji

Navijaču Crvene zvezde Urošu Mišiću, osumnjičenom za tuču sa američkim marincima u beogradskom klubu "Plastik", određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, izjavio je njegov advokat Borivoje Borović.

Advokat je novinarima ispred sedišta beogradske Policijske uprave u Bulevaru despota Stefana, gde je Mišić oko dva sata davao iskaz, rekao da je "medijska histerija" razlog zbog kojeg je policija zadržala njegovog klijenta. 

Borović je kazao da Mišić >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ne negira da je bio u klubu "Plastik" kada se dogodio incident, ali je dodao da nije ucestvovao u tuči u kojoj je povređen američki marinac. 

"On (Mišić) se ne oseća dobro zbog ove hajke. Mišić je izjavio i da nikog ne mrzi i da je kosmopolita", rekao je Borović. 

Advokat je kazao da se Mišić tereti za nanošenje lakih telesnih povreda, a pošto je reč o skraćenom postupku, pritvor može da traje do osam dana. U daljem toku postupka treba da budu saslušani oštećeni, rekao je Borović. Za delo za koje se tereti Mišić zaprećena je kazna do pet godina zatvora.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.