Umro muškarac posle pada sa desetog sprata zgrade

Izvor: Blic, 24.Jul.2010, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro muškarac posle pada sa desetog sprata zgrade

Muškarac A.K. (34) pao je sa desetog sprata zgrade u ulici Grčića Milenka 4a i od zadobijenih povreda umro na licu mesta, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Policija utvrđuje okolnosti pod kojima se sinoć u 23.40 desila ta nesreća, rečeno je agenciji Beta u Birou za saradnju sa medijima MUP-a. Prema rečima Macura, lekari hitne pomoći su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt.

Tokom noći u Beogradu dogodile su se i dve saobraćajne nezgode >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kojima su lakše povređene dve osobe i prevezene u Urgentni centar.

Prva nezgoda dogodila se u 22.44 kada je vozač pao sa motora u Bulevaru kralja Aleksandra ispred broja 518 i povredio skočni zglob, a druga u 6.09 u Surčinskoj 27v u naselju Ledine pošto su se sudarili automobil i kombi. Vozač automobila (18 godina) zadobio je oguljotine na čelu i laktu.

Macura je navela da su se Hitnoj pomoći tokom noći javljali svi hronični bolesnici i alkoholisane osobe. Lekari su intervenisali i u jednoj tuči, a neobično je za noć

između petka i subote što nije bilo više tuča, dodala je portparolka te službe.

Hitna pomoć je prethodne noći obavila ukupno 79 intervencija od čega 29 na javnom mestu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.