Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2009, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro američki komičar Dom Deluiz

LOS ANĐELES - Američki komičar Dom Deluiz (75) preminuo je sinoć u snu, u jednoj bolnici u Los Anđelesu, saopštila je njegova porodica.

"U njegovom prisustvu svako se uvek osećao bolje. Nikada nisam čuo da je o nekome rekao išta loše. Mnogo će mi nedostajati", izjavio je o svom prijatelju i kolegi glumac Bert Rejnolds, preneo je Rojters.

Porodica je saopštila da je Deluiz umro usled brojnih zdravstvenih problema, uključujući i kancer prostate. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Američki komičar rođen je 1. avgusta 1933. godine u Bruklinu. Karijeru na televiziji i filmu započeo je šezdesetih godina prošlog veka, a slavu je stekao glumeći mađioničara u šou programu Dina Martina.

Poznat je i iz filmova "Smoki i Bandit" i "Trka Kenonbol"

Bio je oženjen glumicom Kerol Artur, a i trojica njegovih sinova, Piter, Majkl i Dejvid se bave glumom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.