Izvor: B92, 29.Mar.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro Milan Radovanović

Beograd -- Suspendovani zamenik specijalnog tužioca za organizovani kriminal Milan Radovanović preminuo je jutros.

Agenciji Beta u Specijalnom sudu je rečeno da je Radovanović, i sam optužen pred Specijalnim sudom, iznenada preminuo jutros oko 9.30 od srčanog udara. Radovanović je optužen za odavanje službene tajne u procesu korupcije u pravosuđu u vezi sa slučajem "kruševačkog klana".

Suđenje sudiji Vrhovnog suda Ljubomiru Vučkoviću, koji se tereti za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << davanje i primanje mita, vođi "kruševačkog klana" Zoranu Jotiću, koji se tereti za davanje mita, kao i Radovanoviću i grupi otpuženih za odavanj eslužbene tajne, počeo je 7. marta pred Specijalnim sudom.

Radovanović, koji je bio zamenik specijalnog tužioca na suđenju za ubistvo Zoran Đinđića, na sudu je rekao da je nakon hapšenja bio smešten u samicu u krilo Okružnog zatvora gde su bili pritvoreni i pripadnici "zemunskog klana".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.