Umesto plate dobio po glavi

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2015, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto plate dobio po glavi

Predsednik većinskog sindikata prijepoljske FAP livnice Dragiša Marić tvrdi da je direktor logistike tog preduzeća Zoran Reljić udario radnika Gorana Kuburovića, dok Reljić tvrdi da je samo odgurnuo Kuburovića! Do sukoba je, prema pisanju lokalnih medija, došlo prilikom okupljanja radnika koji su od direktora zahtevali plate, budući da su za poslednjih mesec i po primili svega 8.000 dinara.

- U jednom trenuku, direktor Reljić je pozvao Kuburovića i odveo ga iza zgrade. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kuburović se odatle vratio sa čvorugom na glavi i velikim otokom, tvrdeći da ga je direktor udario glavom iznad oka - kazao je Marić.

Direktor Reljić tvrdi da nije udario Kuburovića.

- Posle objašnjavanja s radnicima krenuo sam u svoju kancelariju, a Kuburović je pošao za mnom i tada sam ga odgurnuo - ispričao je Reljić.

Kuburović je posle incidenta angažovao advokata.

- Glava me užasno boli, a iz nosa mi stalno curi krv, što je posledica udarca. Ne mogu da verujem da u Srbiji direktor može da udari radnika zato što traži platu bez koje ne može da prehrani porodicu - rekao je Kuburović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.