Izvor: B92, 03.Jul.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ulemekove tvrdnje su neistinite"

Beograd -- Vlasnik "Krmivo produkta" negira da je učestvovao u navodnoj prodaji oko 700 kg heroina nađenih u sefu Komercijalne banke.

"Tu izjavu sam prvi put video na televiziji i mislio sam da haluciniram", rekao je Dragoljub Marković za "Glas javnosti" u subotu, komentarišući tvrdnje Milorada Ulemeka Legije o navodnoj prodaji tog heroina na zapadnom tržištu.

"Ti iskazi su neistiniti i mirno spavam. Legiju sam sreo 5. oktobra (2000. godine) kada se video sa Zoranom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (Đinđićem). Tada sam ga video, posle toga ne", kazao je Marković.

On je dodao da se nikada nije dogodila večera u njegovoj kući na kojoj je, prema tvrdnjama koje je Ulemek izneo pred Specijalnim sudom, dogovorena prodaja heroina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.