Ukrali bankomat težak tonu, dali se u beg, a onda im pukla guma: Filmska pljačka u Gračanici

Izvor: Večernje novosti, 09.Maj.2020, 11:59

Ukrali bankomat težak tonu, dali se u beg, a onda im pukla guma: Filmska pljačka u Gračanici

Grupa naoružanih i maskiranih napadača ukrala je noćas bankomat jedne beogradske banke težak više od tone koji je bio postavljen u Domu kulture u Gračanici GRAČANICA - Grupa naoružanih i maskiranih napadača ukrala je noćas bankomat jedne beogradske banke težak više od tone koji je bio postavljen u Domu kulture u Gračanici. Prema nezvaničnim informacijama, grupa razbojnika došla je do Doma kulture kombijem. Prvo su suzavcem po licu isprskali čuvara Doma kulture >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pa iz zida iščupali bankomat i utovarili ga u kombi.Dali su se u beg prema Prištini ali u naselju Ajvalija pukla im je guma na kombiju, pa je vozač izgubio kontrolu i udario u zid. Posle nezgode dali su se u beg a kombi i plen ostali su nasred puta, prenosi Kurir! Čuvar je ispričao da su se razbojnici sporazumevali na albanskom.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maler pljačkaša u Gračanici: Odnijeli bankomat, ali im pukla guma na kombiju

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Maj.2020

GRAČANIA - Pet maskiranih osoba odnijeli su jutros bankomat Komercijalne banke iz Doma kulutre u Gračanici, nakon što su onesposobili čuvara, ali im je pukla guma na kombiju, pa su morali da sef ostave zajedno sa vozilom, saopštila je kosovska policijska služba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

ŠOKANTAN SNIMAK PLJAČKE U GRAČANICI Evo kako su razbojnici iščupali TONU TEŽAK BANKOMAT, pa pobegli (VIDEO)

Izvor: Blic, 09.Maj.2020

Grupa naoružanih i maskiranih napadača ukrala je noćas bankomat jedne banke težak više od tone koji je bio postavljen u Domu kulture u Gračanici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.