Ukrali 5.000 litara dizela sa stovarišta NIS Petrola

Izvor: Blic, 09.Okt.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrali 5.000 litara dizela sa stovarišta NIS Petrola

Policija u Vrbasu uhapsila je četvoricu muškaraca osumnjičene za krađu 5.000 litara dizel goriva sa stovarišta NIS Petrola u tom gradu.

Policija je uhapsila meštane Slobodana S. (26), Blagoja J. (37), Žarka T. (26) i Milana S. (34), navodi se u saopštenju policije. Dodaje se da su prva trojica osumnjičena za tešku krađu 5.000 litara dizel goriva, jer su gorivo iz rezervoara pretočili u metalnu burad i odvezli.

Da bi prikrili krađu, osumnjičeni su naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << noći u ispražnjeni rezervoar pretočili odgovarajuću količinu lož ulja, a u rezervoar sa lož uljem, natočili 5.000 litara vode, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da im je krađu omogućio Milan S. kao radnik obezbeđenja na stovarištu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšeni zbog krađe 5.000 litara goriva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2008

VRBAS - Policija u Vrbasu uhapsila je četvoricu muškaraca osumnjičene za krađu 5.000 litara dizel goriva sa stovarišta NIS Petrola u tom gradu...Policija je uhapsila meštane Slobodana S. (26), Blagoja J. (37), Žarka T. (26) i Milana S. (34), navodi se u saopštenju policije...Dodaje se da su prva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.