Izvor: B92, 20.Jun.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinut pritvor Lidiji Veličković

Beograd -- Lidiji Veličković, sestri folk pevačice Svetlane Ražnatović, u petak je ukinut pritvor i ona će biti puštena da se brani sa slobode, rekao je agenciji Beta njen branilac Rajko Danilović. Pritvor Lidiji Veličković, koja se tereti zbog malverzacija prilikom prodaje fudbalera "Obilića", ukinut je po odluci krivičnog veća Okružnog suda u Beogradu. Lidija Veličković se u pritvoru nalazi od sredine maja.

Beogradska policija podnela je 13. maja krivičnu prijavu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Svetlane Ražnatović zbog sumnje da je, pri prodaji 15 fudbalera "Obilića", ostvarila imovinsku korist od oko 22,5 miliona maraka i pola miliona dolara, na štetu tog fudbalskog kluba, čiji je predsednik. Svetlana Ražnatović nalazi se u pritvoru od 17. marta 2003. godine, kada je uhapšena u policijskoj akciji "Sablja", a policija je tada protiv nje podnela krivičnu prijavu zbog neovlašćenog držanja 11 pištolja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.