Uhvaćeni zbog krađa u Gospođincima, Bečeju i Mošorinu

Izvor: Radio 021, 25.Avg.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćeni zbog krađa u Gospođincima, Bečeju i Mošorinu

Policija u Žablju, Bečeju i Titelu privela nekoliko osoba zbog krađa.

Policija je uhvatila osumnjičenog, neposredno posle teške krađe. On se sumnjiči da je u Gospođincima, oko 2 sata noću, kamenom razbio staklo na izlogu prodavnice, ukrao različitu robu i spakovao je u dve papirne vreće sa kojima ga je policija uhvatila, u neposrednoj blizini. Predmeti su vraćeni vlasniku, a protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava.

U Bečeju su policajci uhvatili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dvojicu osumnjičenih za krađu, neposredno posle krivičnog dela. Oko 4 sata ujutru, dvojica žitelja Sente ukrala su motocikl jednom Bečejcu, ali ih je, odmah zatim, uhvatila policija. Motocikl je vraćen vlasniku, a protiv osumnjičenih biće podneta krivična prijava.

I u Titelu su policajci uhvatili dvojicu osumnjičenih Inđijaca, neposredno posle krađe u Mošorinu. Oni se terete da su iz "juga" jednog meštanina, ukrali muzički uređaj i akumulator koje je policija pronašla i vratila vlasniku. Protiv osumnjičenih će biti podneta krivična prijava.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.