Uhvaćen razbojnik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2009, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćen razbojnik

BAČKO DOBRO POLJE - Marinko V. (1983) iz Vrbasa je 08. maja ove godine lišen slobode od strane policijskih službenika Policijske stanice Vrbas zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Razbojništvo u pokušaju.

On je juče u Bačkom Dobrom Polju oko 21,30 časova Marinko je, obučen u vojnu uniformu sa "fantomkom" na glavi i "replikom" revolvera, pozvonio na vratima kuće Deska S. (1978) u ulici Save Kovačevića.

Kada je Desko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << otvorio vrata Marinko revolver usmerava ka njemu i traži da mu preda novac i zlato.

Deskov otac, čuvši buku izlazi u hodnik, a Marinko beži u nepoznatom pravcu. Operativnim radom policija je identifikovala izvršioca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.