Uhapšenom napadaču iz Novog Sada određeno zadržavanje: Hicima pogodio čoveka u stomak

Izvor: Večernje novosti, 25.Maj.2020, 12:35

Uhapšenom napadaču iz Novog Sada određeno zadržavanje: Hicima pogodio čoveka u stomak

U Novom Sadu uhapšen S. D. (24) osumnjičen za pokušaj ubistva i nelegalno oružje: sinoć ranio tridesetčetvorogodišnjeg muškarca, koji je zbrinut u Kliničkom centru Vojvodine NOVOSADSKA policija uhapsila je S. D. (24) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.On se sumnjiči da je u nedelju uveče oko 22.30 sati, u Novom Sadu, hicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iz pištolja u stomak ranio tridesetčetvorogodišnjeg muškarca. Policija je kod osumnjičenog pronašla pištolj iz kog je, kako se sumnja, pucao, a u pretresu njegovog stana 665 metaka.Povređeni muškarac zbrinut je u Kliničkom centru Vojvodine.Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Uhapšen osumnijičeni za pokušaj ubistva

Izvor: Danas, 25.Maj.2020

Policija u Novom Sadu uhapsila je Novosađanina S. D. (1996.) zbog sumnje da je učinio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.