Uhapšeno više od dvadeset narkodilera

Izvor: S media, 07.Okt.2011, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno više od dvadeset narkodilera

Policija u Beogradu, Novom Pazaru i Kraljevu uhapsila više od 20 osoba osumnjičenih za nabavku i distribuciju narkotika. Uhapšen i vođa kriminalne grupe Hikmet Hajrović iz Novog Pazara.

U policijskoj akciji, koja se sprovodi u više gradova, uhapšen je poznati narkodiler Hikmet Hajrović iz Novog Pazara i još 20 osoba kod kojih je pronađeno više desetina kilograma heroina, rekao je direktor policije Milorad Veljović.

Meksiko: U Verakruzu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pronađena 32 tela

Oduzeta imovina: Vila od kokaina leči od droge

Uhapšeni krijumčari droge

Veljović je precizirao da je Kriminalistička policija prestonice akciju sprovela na širem području Beograda, Kraljeva i Novog Pazara u koordinaciji sa tužiocem za organizovani kriminal u kojoj su, kako je rekao, učestvovale i specijalne jedinice MUP-a.

Reč je o jednoj od jačih kriminalnh grupa koja se dugi niz godina bavi rasturanjem, nabavkom i distribucijom narkotika, pre svega heroina, rekao je Veljović.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.