Uhapšeno šest begunaca

Izvor: Politika, 02.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno šest begunaca

Vršac – Posle dan i po traganja, sinoć oko 17 časova, uhvaćena je šestorica od osmorice odbeglih pritvorenika. Za dvojicom se i dalje traga. Nezvanično saznajemo da su odbegli uhapšeni u ataru sela Orešac, gde su juče bile najjače policijske snage. Uprava za izvršenje zavodskih sankcija Ministarstva pravde saopštila je da su, među šest odbeglih pritvorenika koji su juče po podne uhapšeni u ataru sela Orešac kod Vršca, dvojica odgovorna za ubistvo, a ostali za razbojništvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << silovanje, promet opojnih droga i falsifikovanje isprave.

Među uhapšenima su Dragan Aleksovski, prvostepenom presudom osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 15 godina zbog ubistva, i Zoran Mladen, osuđen nepravosnažnom presudom na devet godina kazne zatvora zbog ubistva. Uhapšeni su i Ivan Nikolić, osuđen nepravosnažnom presudom na zatvorsku kaznu od četiri godine zbog razbojništva, i Rajko Jovanović, osuđen nepravosnažnom presudom na kaznu zatvora u trajanju od četiri godine zbog silovanja.

Uhvaćeni su i Denis Rovčanin, osuđen nepravosnažnom presudom na kaznu zatvora od tri godine i šest meseci zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, i Oliver Lekić, osuđen nepravosnažnom presudom na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i tri meseca zbog falsifikovanja isprave.

Policija traga za Milanom Todorovićem, protiv koga se vodi krivični postupak zbog krađe, i Marjanom Stojanovim, osuđenim nepravosnažnom presudom na kaznu zatvora od godinu dana zbog krađe. U bekstvu je i Saša Marjančević, osuđenik iz Okružnog zatvora u Subotici.

[objavljeno: ]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.