Uhapšeno dvoje dilera drogom iz Titela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2012, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno dvoje dilera drogom iz Titela

NOVI SAD -

Kriminalistička policija lišila je slobode Darka Ć. (24) i Bojanu M. (18) iz opštine Titel, zbog osnovane sumnje da su neovlašćeno trgovali narkoticima, saopštila je danas Policijska uprava Novog Sada.

U saopštenju se navodi da je policija sinoć u Novom Sadu kod Darka Ć. pronašla ukupno 21 paketić praha za koji se osnovano sumnja da je heroin, a kod oboje osumnjičenih izvesnu sumu novca za koju se pretpostavlja da potiče od prodaje narkotika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Policija im je, ističe se u saopštenju, odredila meru zadržavanja do 48 sati i biće dovedeni na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu, uz krivičnu prijavu koja ih tereti za neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.