Izvor: Blic, 30.Dec.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog trgovine heroinom

Kragujevačka policija uhapsila je danas dve osobe iz Kragujevca zbog sumnje da su trgovali heroinom i marihuanom i uz krivičnu prijavu privela ih istražnom sudiji Okružnog suda.

Kako je saopšteno, Nenad Z. (39) i Kristina K. (30) su se udružili radi prodaje droge i u njihovom iznajmljenom stanu u Kragujevcu policija je pronašla 155,2 grama heroina, 65,3 grama marihuana i sedam grama sintetičke droge spid.

Pored toga, policija je pronašla i oduzela oko 535.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dinara, 1.680 evra i 60 američkih dolara, za koje se sumnja da potiču od prodaje droge, kao i šest sličica LSD-a, 14 ekstazi tableta, 12 bočica metadona, vise smenki biljke indijske konoplje i digitalnu vagicu koja je služila za razmeravanje droge.

Pretresom Nenada Z. i Kristine K. policija je pronašla devet kesica heroina i paketić marihuane pripremljenih za prodaju, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšeni narko dileri iz Kragujevca

Izvor: RTS, 30.Dec.2008

Kragujevačka policija privela je Nenad Z. i Kristinu K. zbog proizvodnje, posedovanja i prodaje opojnih droga. Prilikom pretresa stana u kojem su živeli policija je pronašla i veću svotu novca. ..Zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.