Izvor: RTS, 02.Feb.2021, 10:52

Uhapšeni zbog sumnje da su posredovali u organizovanju prostitucije

Policija uhapsila šest pripadnika organizovane kriminalne grupe za koje se sumnja da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije.
Kako se sumnja, oni su, u periodu od avgusta do decembra prošle godine na teritoriji Beograda, zakupljivali stanove u kojima su boravile ženske osobe koje su se, kako se sumnja, bavile prostitucijom.

Osumnjičeni su organizovali oglašavanje prostitucije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao i prevoz ženskih osoba klijentima radi pružanja seksualnih usluga.
Policija je prilikom pretresa osumnjičenih, kao i stanova koje su oni koristili, pronašla novac, telefone, manju količinu praškaste materije za koju se sumnja da je droga, laptop koji je korišćen za evidentiranje devojaka koje pružaju seksualne usluge i klijenata.
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ŠEST OSOBA UHAPŠENO ZBOG PROSTITUCIJE Zakupljivali stanove u Beogradu, organizovali prevoz i sastanak devojaka, pretresom pronađena i droga

Izvor: Blic, 02.Feb.2021

Pripadnici MUP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su šest pripadnika organizovane kriminalne grupe za koje se sumnja da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u vršenju prostitucije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.