Uhapšeni zbog preprodaje goriva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2015, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog preprodaje goriva

Policija iz Požarevca uhapsila je i podnela krivičnu prijavu protiv trojice zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina, pošto su radi preprodaje nabavili 18.500 litara goriva ukupne vrednosti oko dva i po miliona dinara.

Uhapšeni su D.T. (47) i A. M. (41) iz Beograda i Z.R.(48) iz okoline Požarevca, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina.

Sumnja se da su u saizvršilaštvu sa meštaninom Obrenovca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bez ovlašćenja za trgovinu, uz fiktivnu dokumentaciju o kupoprodaji robe, radi dalje preprodaje nabavili 18.500 litara goriva eurodizel, ukupne vrednosti oko 2,5 miliona dinara, saopštila je Policijska uprava u Požarevcu.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu predati Osnovnom javnom tužiocu u Požarevcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PO: Uhapšeni zbog preprodaje 18.500 litara goriva

Izvor: B92, 16.Dec.2015

Policija iz Požarevca uhapsila je trojicu muškaraca koji su radi prepordaje nabavili 18.500 litara goriva ukupne vrednosti oko dva ipo miliona dinara...Uhapšeni su D.T. (47) i A. M. (41) iz Beograda i Z.R.(48) iz okoline Požarevca, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.