Uhapšeni zbog krijumčarenja ljudi

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2010, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog krijumčarenja ljudi

Policija je uhapsila Adnana A. (34) i Zejadina D. (37), obojicu iz Bujanovca, zbog sumnje da su preko državne granice pokušali da ilegelno prebace petoricu Palestinaca, saopštila je danas lokalna policija.

Navodi se da je policija 20. aprila, u selu Miratovac, opština Preševo zaustavila dva automobila vranjskih registracija. kojima su upravljali osumnjičeni.

Ustanovljeno je da je Adnan A. u svom vozilu prevozi pet Palestinaca, koji su ilegalno prešli makedonsko-srpsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << granicu, navodi se u saopštenju.

"Sumnja se da su Adnan A. i Zejadin D. kao deo kriminalne grupe trebali da državljane Palestine prebace dalje u Srbiju kako bi oni nastavili kretanje ka nekoj od zemalja Evropske unije", navodi policija.

Osumnjičenima, koji se terete da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, istražni sudija Višeg suda u Vranju je odredio pritvor do 30 dana.

Palestinci su zbog ilegalnog prelaska državne granice privedni sudiji Prekršajnog suda u Preševu, koji im je izrekao novčane kazne u iznosu od po 20.000 dinara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.