Uhapšeni pripadnici  MUP-a

Izvor: RTS, 25.Dec.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni pripadnici MUP-a

Uhapšeno šesnaest pripadnika MUP-a i četiri civilna lica zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela primanja i davanja mita.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom u Šapcu uhapsili su šesnaest pripadnika Stanice granične policije „Gučevo" i četiri civilna lica, zbog osnovane sumnje da su tokom 2008. godine izvršili krivična dela primanja i davanja mita.

Na otkrivanju identiteta pripadnika kriminalne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grupe koja je organizovala šverc na granici prema Bosni i Hercegovini, pripadnici MUP-a  radili su duže vreme.

Zbog organizovanja nelegalnih aktivnosti u kojima su im pomagali pripadnici MUP-a, uhapšeni su civili: Nedeljko Maksić, Goran Mitrović, Zoran Milošević i Zoran Ninić, svi iz Loznice.

Osumnjičeni policijski službenici su tokom ove godine, u više navrata, primali novac od Maksića, Mitrovića, Miloševića i Ninića, da bi im u vreme obavljanja službene dužnosti omogućili ilegalni transport robe preko reke Drine.

Uhapšeni će posle ispitivanja biti predati nadležnom istražnom sudiji.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.