Izvor: Blic, 16.Nov.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni prilikom primopredaje DVA KILOGRAMA HEROINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.K. (39) i R.K. (39) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENI Kladionicu u Kruševcu pokušali da opljačkaju jedan mladić i DVA MALOLETNIKA

Izvor: Blic, 16.Nov.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu rasvetlili su krivično delo razbojništvo u pokušaju i uhapsili M.V. (21) i dvojicu sedamnaestogodišnjaka iz Kruševca, dok se za još jednom osobom intenzivno traga, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Nastavak na Blic...

Uhapšeni u primopredaji droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.K. (1980) i R.K. (1980) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Oni su uhapšeni prilikom primopredaje dva kilograma heroina, koji je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.