Uhapšeni pretio napadom na obezbeđenje Vučićeve ćerke

Izvor: RTS, 02.Avg.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni pretio napadom na obezbeđenje Vučićeve ćerke

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je S. P., osumnjičen da je pretio da će napasti obezbeđenje ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Njemu se na teret stavlja krivično delo napad na službeno lice, rekao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.
On je dodao da će osumnjičeni, koji je juče uhapšen, sutra biti priveden na saslušanje u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tužilaštvo nakon čega će biti odlučeno o daljim koracima u ovom slučaju. 
Sumnja se da je S. P. slao imejlove MUP-u u kojima je policiju obaveštavao da prati članove porodice Vučića i njihovo obebeđenje te da će ih napasti ako njega ne prestanu da prate pripadnici BIA.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za pretnje napadom na obezbeđenje Vučićeve ćerke

Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2019

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je S. P. osumnjičen da je pretio da će napasti obezbeđenje ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je S. P. osumnjičen da je pretio da će napasti obezbeđenje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.