Izvor: B92, 04.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni pljačkaši kazina

Beograd -- Braća Vasilije i Nedeljko Stakić, Pavle Stević i Dejan Karan uhapšeni u Beogradu neposredno posle oružane pljačke jednog kazina.

Policija ih je uhvatila na delu kada su pokušali da pobegnu sa 2.000 evra. U sred oružane pljačke kamere kazina zabeležile su kako članovi bosanske kriminalne grupe uz pretnju pištoljima uzima novac od radnika kazina.U sve pljačke išli su sa crnim automobilom audi A8 bosanskih registarcija, a u 11 razbojništva u Beogradu ukrali 35.000 evra.

Oni su u sve pljačke išli uglavnom noću sa crnim audijem A8 bosanskih registracija. Krili su se u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.