Uhapšeni pljačkaši Pro-kredit banke

Izvor: S media, 04.Jul.2009, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni pljačkaši Pro-kredit banke

Tri osobe su uhapšene neposredno posle pljačke Pro-kredit banke u Novom Beogradu, saopsteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ekrem Karić (21), Miloš Vojkić (21) i Uroš Piperski (20), svi iz Beograda, uhapšeni su neposredno nakon pljačke, brzom i efikasnom akcijom pripadnika Interventne jedinice 92 i kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd.

Kako se podseća u saopštenju, razbojnici su 3. jula oko osam sati ušli u prostorije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << banke kroz poluotvoren prozor sa zadnje strane objekta i maskirani kapuljačama i uz pretnju oružjem, pre početka rada sa strankama, od radnika ekspoziture oduzeli novac u iznosu od 3.535 evra, 150 dolara i 6.500 dinara, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu.

Prilikom hapšenja, u pokušaju bekstva, policija je kod osumnjičenih pronašla dve replike pištolja, celokupan iznos novca, dukserice sa kapuljačama, "fantomke" i rukavice, koje su korišćene prilikom izvršenja ovog krivičnog dela.

Osumnjičenima je odredjena mera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će, uz odgovarajuće krivične prijave, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.