Izvor: RTS, 03.Jan.2021, 10:16

Uhapšeni osumnjičeni zbog otmice mladića na Zlatiboru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, u saradnji sa pripadnicima Odreda Žandarmerije iz Kraljeva, uhapsili su P. M. i M. M. iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica.
Oni se terete da su juče na Zlatiboru, uz pretnju, oštećenog uveli u putničko vozilo, a potom zahtevali da pozove druga da donese 1.000 evra, saopštio je MUP.
Osumnjičeni P. M. saslušan je i zbog postojanja osnova sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
Mediji su juče preneli da su otmičari mladića na silu uvukli u automobil, a da je policija odmah locirala vozilo.
Usledila je potera, sve dok se automobil sa otmičarima i otetim mladićem nije slupao. U saobraćajnoj nezgodi niko nije povređen.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšene još dve osobe zbog OTMICE NA ZLATIBORU, žrtvu uveli u automobil, pa tražili da pozove druga da donese novac u iznosu od 1.000 EVRA

Izvor: Blic, 03.Jan.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, u saradnji sa pripadnicima Odreda Žandarmerije iz Кraljeva, uhapsili su P. M. (20) i M. M. (20) iz Beograda, zbog sumnje da su izvršili krivično delo otmica, saopštila je jutros PU Užice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.