Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2012, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumnjičeni za pirateriju domaćih filmova

BEOGRAD -

Po nalogu Tužilaštva za visokotehnološki kriminal, beogradska policija je uhapsila tri osumnjičena za distribuciju kopija filmova domaće kinematografije "Ustanička ulica", "Parada" i "Šesir profesora Vujića".

Tužilac za visokotehnološki kriminal Branko Stamenković rekao je danas Tanjugu da se osumnjičeni terete za krivično delo neovlašćena upotreba autorskih prava, poznatije kao piraterija, za koje je zaprećena kazna do pet godina zatvora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Uhapšeni su ne samo prodavac kopija filmova, već i lica osumnjičena za organizaciju i distribuciju piratskih snimaka", rekao je Stamenković.

Prilikom hapšenja kod osumnjičenih je pronađena i oduzeta određena količina kopiranog materijala, rekao je Stamenković i dodao da će biti nastavljen postupak u tom predmetu radi otkrivanja svih učesnika tog lanca nezakonite distribucije.

Tužilac je istakao da će, u saradnji sa policijom, biti preduzete sve radnje kako bi se stalo na put pirateriji, posebno kada je u pitanju domaća kinematografija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA PIRATERIJU DOMAĆIH FILMOVA

Izvor: Kurir, 23.Mar.2012

Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal saopštilo je da su uhapšene tri osobe zbog kopiranja i distribuciju piratskih snimaka domaćih filmova..BEOGRAD - Po nalogu Tužilaštva za visokotehnološki kriminal, beogradska policija je uhapsila tri osumnjičena za distribuciju kopija filmova domaće...

Nastavak na Kurir...

Uhapšeni osumnjičeni za pirateriju

Izvor: Radio 021, 23.Mar.2012

Po nalogu Tužilaštva za visokotehnološki kriminal, beogradska policija je uhapsila tri osumnjičena za distribuciju kopija filmova domaće kinematografije "Ustanička ulica", "Parada" i "Šešir profesora Vujića".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.