Izvor: RTS, 29.Jun.2022, 13:35

Uhapšeni mladić na Gazimestanu čeka dalju odluku pravosuđa u Prištini

Nikola Nedeljković iz Beograda, uhapšen na Gazimestanu tokom obeleževanja Vidovdana, čeka ročište za određivanje pritvora, a za sada je u pritvorskoj jedinici u Prištini, prenela je RTS-u njegova pravna zastupnica Jovana Filipović.
Navela je da ja Nedeljković ponovo ispitan u policiji radi dopune izjave.
Potvrdila je da je policija 20-godišnjeg Nikolu Nedeljkovića uhapsila zbog zbog krivičnog dela navodnog "izazivanja razdora i netrpeljivosti", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << te da u ovom slučaju još uvek traje faza istrage.
"Nedeljković je na 48-časovnom zadržavanju. Uhapšen je juče oko 15 časova, što znači da sud ima rok do četvrtka u 15 sati da održi ročište. Sud o tome šalje obaveštenje dva do tri sata pre početka ročišta", navela je Filipovićeva i dodala da nema druge detalje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.