Uhapšeni kradljivci telefonskih kablova i bakarnih oluka

Izvor: Blic, 23.Mar.2012, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni kradljivci telefonskih kablova i bakarnih oluka

POŽAREVAC- Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv četiri osobe zbog kradje telefonskih kablova i bakarnih oluka, saopštila je danas policija.

Uhapšeni su Dimitrije T. (21) iz Majdanpeka i Saša P. (32) iz Kučeva, Bojan Đ. (32) i Darko B. (32) iz Požarevca. Prva dvojica se sumnjiče za krađu telefonskih kablova sa devet stubova, a druga dvojica bakarnih oluka sa novoizgrađene kuće.

Dimitrije i Saša osumnjičeni su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da su na relaciji Duboka-Radenka sa devet drvenih stubova posekli telefonske kablove dužine oko 250 metara.

Policija je, takođe, uhvatila na delu i Bojana Đ. i Darka B, dok su u kasnim večernjim časovima krali bakarne oluke sa novoizgrađene kuće jednog meštanina sela Dubravica.

Bakarni oluci koje su osumnjičeni prenosili u obližnje dvoriše vraćeni su vlasniku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.