Uhapšeni jer su maltretirali supruge

Izvor: Blic, 07.Dec.2011, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni jer su maltretirali supruge

Miodrag M. (52) iz Petrovca na Mlavi i Radoje S. (45) iz Neresnice uhapšeni su zbog sumnje da se fizički maltretirali svoje supruge, saopštila je požarevačka policija.

Miodrag M. je osumnjičen da je svoju suprugu vređao, udarao joj šamare, gušio i pretio da će je zapaliti benzinom. Ovaj nasilnik osumnjičen je da trideset godina zlostavlja svoju suprugu koliko traje i njihova bračna zajednica.

Supruzi je zabranio i uskratio pravo da dobije i dokumenta i zdravstvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << knjižicu. Lekari su joj ukazali pomoć i konstatovali da ima lake povrede - ogrebotine na vratu i bradi.

Radoje S. se tereti da je suprugu vređao, čupao za kosu i udario pesnicom u nos, a zatim izbacio iz kuće. Osumnjičeni je u kući vređao i pretio policajcima, pa je priveden.

Njegova supruga je lakše povređena i lekarska pomoć joj je ukazana u Golupcu.

Obojica osumnjičenih za nasilje u porodici požarevačka policija uz krivičnu prijavu predala je istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.