Uhapšeni dok su pljačkali banku!

Izvor: Press, 21.Maj.2010, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni dok su pljačkali banku!

Nemanja S. (20) i P. L. (17) upali u Alfa banku u Zemunu i uz pretnju nožem tražili od radnica da im predaju novac. Policija brzo stigla i uhapsila razbojnike
Nemanja S. (20) i P. L. (17) uhapšeni su juče dok su pljačkali Alfa banku u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu! Kako Press saznaje, dok su Nemanja i maloletnik čekali da radnica otvori sef i preda im novac, policija je brzo reagovala i uhvatila zbunjene pljačkaše!
Kako Press saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od izvora bliskog istrazi, dojava o pljački je stigla čim su razbojnici uz pretnju noževima tražili novac od radnika.
Radnica uključila alarm
- Dvojica pljačkaša su oko 11.30 časova ušla u ekspozituru Alfa banke u Ugrinovačkoj ulici 134 u Zemunu. Jedan pljačkaš je bio naoružan nožem, a drugi je nosio sivi ranac, sličan školskom, u koji su hteli da stave novac - kaže naš sagovornik, i dodaje:
- U banci su bila tri službenika i radnik obezbeđenja. Razbojnici su im zapretili da niko ništa ne pokušava. Prvo su tražili da im se preda novac iz svih kasa. Kada su radnice banke donele novac, pretpostavlja se da nisu bili zadovoljni količinom novca, pa su tražili da otvore veliki sef.

Prema nezvaničnim informacijama, akcija hapšenja usledila je pošto je neko od zaposlenih u ekspozituri čim je video oružje pritisnuo panik taster.
Savladani bez otpora
U policiji kažu da su patrole odmah obaveštene šta se dešava u Alfa banci.
- Jedna od patrola bila je u u Dobanovačkoj ulici i stigla je posle samo dva minuta u banku. Oni su odmah savladali dvojicu razbojnika - kažu u policiji, i dodaju da je, pored toga što su razbojnici uhapšenina delu, najvažnije to da tokom pljačke i akcije policije niko nije povređen.
U policiji kažu da je ubrzo utvrđen identitet obojice pljačkaša.
- Pljačku su pokušali da izvrše Nemanja S. i maloletni P. L., obojica iz Zemuna. Oni su nakon uviđaja u prostorijama banke sprovedeni u policijsku stanicu i biće im određeno policijsko zadržavanje - kažu naši sagovornici.

Iako se pljačka odigrala u banci koja se nalazi pored prometne prodavnice u Ugrinovačkoj ulici, niko od prolaznika nije primetio ništa sumnjivo dok se nije pojavilo nekoliko policijskih automobila.
- Nisam ni video da je neko u banci. Odjednom su dojurili policijski „pežo", a onda i džip interventne patrole. Policajci su munjevito uleteli u banku. Čula se neka vika. Onda sam video da su policajci oborili dvojicu mladića na pod. Jedan je bio obučen u nešto belo, a drugi u crno. Obojica su ležala licem prema podu, a ruke su im na leđima bile vezane lisicama - kaže radnik iz obližnje radnje. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.