Izvor: Glas javnosti, 17.Apr.2011, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni dileri droge i oružja

SMEDEREVO - Milenko M. (48) i Ivan M. (36) iz Beograda uhapšeni su zbog neovlašćene proizvodnje i prodaje droge i držanje oružja i eksplozivnog materijala.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da su osumnjičeni, u više navrata od jula prošle godine, u Beogradu, najčešće kod "Vukovog spomenika", prodali ukupno oko 500 grama heroina kupcima iz Smedereva, koji su ovu drogu dalje preprodavali poznatim kupcima na području Smedereva.

Prilikom pretresa njihovih stanova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << nađen je i oduzet automatski pištolj marke "škorpion", kao i pištolj kalibra 6,35 milimetara, veća količina municije, oko dva kilograma supstanci paracetamol, kofein i dekstroza, izvesna količina opojne droge kokain, vage za precizno merenje i pribor za mešanje opojnih droga.

Ovoj akciji prethodio je višemesečni operativni rad smederevske kriminalističke policije na presecanju krijumčarskog kanala, koji je vodio iz Beograda ka Smederevu, a u tom periodu je uhapšeno i procesuirano više osoba, koje su na području Smedereva organizovale mrežu preprodavaca heroina.

Osumnjičeni će, u zakonskom roku, biti predati istražnom sudiji Višeg suda u Smederevu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.