Uhapšeni Novosađani zbog napada na hrvatske navijače

Izvor: Blic, 23.Jan.2012, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni Novosađani zbog napada na hrvatske navijače

Novosađani Mladen R. (30) i Aleksandar D. (46) uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i policija im je odredila 48-časovno zadržavanje.

Oni se terete da su sinoć u novosadskoj Ulici Maksima Gorkog fizički napali petoricu državljana Hrvatske, navijača rukometne reprezentacije ove zemlje, i da su dvojicu od njih lakše povredili, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Mladen R. i Aleksandar D. biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << privedeni, uz krivičnu prijavu, na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu posle isteka policijskog zadržavanja.

Povezane vesti: Zmajčeki u potrazi za restoranima sa tradicionalnom kuhinjom Uhapšen konobar koji je mladiću odgrizao komad uva Manijak iz Futoga pred sudijom i u pritvoru Obračun Zemun-Mirijevo, privedeno osam navijača Novi Sad: Uhapšen mladić iz Vrbasa zbog krađa

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.