Uhapšene tri osobe zbog preprodaje heroine

Izvor: RTS, 09.Okt.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene tri osobe zbog preprodaje heroine

Policija je u Lazarevcu uhapsila tri osobe zbog sumnje da su u tom mestu, duže vreme, preprodavli heroin, saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Uhapšeni su V. M., Đ. M. i S. M. navodi se u saopštenju i dodaje da je pronađeno i više paketića heroina, pripremljenog za dalju prodaju, prenosi Tanjug.
Pretresom stana i drugih prostorija koje koriste osumnjičeni kao i njihovih automobila, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "pronađena je droga upakovana za prodaju, kao i mikser i vagica za precizno merenje, na kojoj su otkriveni tragovi heroina".
Postoje osnovi sumnje da je ta kriminalna grupa, koju je predvodio V. M., duže prodavala drogu na teritoriji Lazarevca, navodi se u saopštenju i dodaje da je osumnjičenima određeno zadržavanje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšene tri osobe zbog preprodaje heroina

Izvor: Blic, 09.Okt.2015

Policija je u Lazarevcu uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su u tom mestu, duže vreme, preprodavli heroin, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...Uhapšeni su V.M., DJ.M. i S.M. navodi se u saopštenju i dodaje da je pronađeno i više paketića heroina, pripremljenog za dalju prodaju...Pretresom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.