Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2023, 09:34

Uhapšena žena zbog pokušaja ubistva nevenčanog supruga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su F. Ć. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nožem povrijedila nevjenčanog supruga

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2023

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su F. Ć. (44) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NAMEŠTALA TENDERE U VOJSCI Hapšenje tri osobe zbog mita, među uhapšenima i službenica Vojske Srbije

Izvor: Blic, 25.Apr.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP, u saradnji sa Vojnom policijom i Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su tri osobe koje se sumnjiče da su izvršile krivično delo davanje mita i još jednu osobu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.