Uhapšena zbog ubistva supruga

Izvor: Blic, 26.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena zbog ubistva supruga

ARANĐELOVAC - Stanojka Đorđević (41), iz Misače kod Aranđelovca, uhapšena je prekjuče zbog osnovane sumnje da je u subotu popodne u dvorištu porodične kuće ubila muža Radomira - Muju Đorđevića (55).

Stanojka Đorđević će biti izvedena pred istražnog sudiju Okružnog suda u Kragujevcu, a obdukcija će pokazati tačan uzrok Radomirove smrti. Stanojka je, naime, izjavila da je on „sam pao jer je bolovao od srca". Međutim, zbog dve posekotine na Radomirovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glavi, istražni sudija Petar Bogićević je i pored Stanojkinog protivljenja naložio obdukciju.

U Misači, neki od meštana tvrde da su Radomir i Stanojka imali skladan brak, dok drugi navode da su se iz njihove kuće često čule svađe.

Radomir je bio vozač u „Strela Šumadiji". Zbog srčanih problema trebalo je da bude penzionisan, dok je Stanojka zaposlena u Industriji elektroporcelana. Njih dvoje imaju troje dece od devet, pet i tri godine.

Radomir Đorđević sahranjen je juče na groblju u Misači. Na umrlici kojom se rodbina i prijatelji obaveštavaju o smrti među ožalošćenima je na prvom mestu Stanojka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.