Uhapšena zbog sumnje da je tražila novac da zaposli medicinsku sestru

Izvor: RTS, 21.Sep.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena zbog sumnje da je tražila novac da zaposli medicinsku sestru

A. A. (1975) iz Užica, bivše odgovorno lice Doma zdravlja u Užicu, uhapšena je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo trgovina uticajem.
Sumnja se da je A. A., tokom novembra 2017. godine i jula ove godine, u dva navrata zahtevala i primila 4.000 evra i mobilni telefon, od osobe koja je tražila posao kako bi posredovala prilikom njenog zaposlenja, najpre na određeno, a potom i na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << neodređeno vreme, na radno mesto medicinske sestre u Opštoj bolnici Užice.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo trgovina uticajem, krivična prijava je podneta i protiv 27-godišnje osobe koja je trebala da se zaposli na radno mesto medicinske sestre.
Osumnjičena A. A. će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu, navodi se u saopštenju MUP.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U DOMU ZDRAVLJA U UŽICU Bivša direktorka uzela 4.000 evra i mobilni telefon da bi zaposlila medicinsku sestru

Izvor: Blic, 21.Sep.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije uhapsili su A. A. (1975) iz Užica, bivše odgovorno lice Doma zdravlja u Užicu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo trgovina uticajem.

Nastavak na Blic...

Užice: Četvrto hapšenje zdravstvenih radnika od ove godine

Izvor: B92, 21.Sep.2018

Direktorka Doma zdravlja u Užicu uhapšena je zbog sumnje da je tražila 4.000 evra i mobilni telefon da bi zaposlila jednu medicinsku sestru...To je četvrto hapšenje zdravstvenih radnika u Užicu ove godine...Opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.