Uhapšena zbog pokušaja ubistva: Izbola komšiju braneći muža!

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2015, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena zbog pokušaja ubistva: Izbola komšiju braneći muža!

SNEŽANA F. (45) iz Iđoša, u opštini Kikinda, uhapšena je zbog sumnje da je pokušala da ubije Zorana Đ. (47) iz istog sela. U petak bi trebalo da treba da je sasluša sudija za prethodni postupak i odluči da li će biti u pritvoru. Osumnjičena se, u sredu veče, umešala u tuču svog supruga i komšije Zorana Đ. Dvojica zavađenih muškaraca prvo su, na ulici, zbog ranije neraščišćenih računa, jedan drugom uputili uvrede i psovke, a zatim su se uhvatili ukoštac i razmenili nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << udaraca. Snežana F. je posmatrala obračun, a onda je u jednom trenutku, u nastojanju da pomogne mužu, utrčala u kuću, uzela kuhinjski nož, prišla Zoranu Đ. i ubola ga u predelu grudi. Povređeni je u teškom u stanju, ali nije životno ugrožen.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Branila muža i nožem pokušala da ubije komšiju

Izvor: B92, 02.Okt.2015

S.F. (45) iz Iđoša, u opštini Kikinda, uhapšena je zbog sumnje da je pokušala da ubije Z.Đ. (47) iz istog sela, prenose “Večernje novosti“...U petak bi trebalo da treba da je sasluša sudija za prethodni postupak i odluči da li će biti u pritvoru...Osumnjičena se, u sredu veče, umešala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.