Uhapšena vidovita Đina

Izvor: B92, 10.Maj.2012, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena "vidovita Đina"

Beograd -- Beogradska policija uhapsila Milkicu S. (43) iz Novog Sada, koje je poznata kao "vidovita Đina" zbog sumnje da je izvršila krivično delo prevare, saopštio MUP.

Osumnjičena se u medijima reklamirala kao "vidovita Đina" koja se bavi "pobedom nad depresijom izrađivanjem specijalnih amajlija i talismana, skidanjem crne magije molitvom, skidanjem kletvi bačenih na pojedinca ili porodicu, sređivanjem emotivnih problema među partnerima".

Policija je pozvala sve građane koji su na bilo koji način koristili usluge "vidovite Đine", da se jave beogradskoj policiji na brojeve telefona 011/2797- 435 i 2797- 854.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.