Izvor: Blic, 08.Jul.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena tri muškarca zbog 17 teških krađa po Beogradu

Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su tri osobe zbog toga što su na području nekoliko beogradskih opština izveli 17 teških krađa, saopšteno je danas.

Policija ih sumnjiči da su na području Voždovca,e Lazarevca, Sopota, Čukarice obijali prodavnice i ukrali cigarete i prehrambene proizvode u ukupnoj vrednosti od 25.000 evra.

Osumnjičeni S.D. (26) iz Obrenovca je krivična dela obavljao ili sam ili sa još jednim od dvojice uhapšenih.

Kod njega je pronađen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i pištolj sa 16 metaka, pa će mu na teret biti stavljeno i nedozvoljeno posedovanja oružja.

On je sproveden Osnovnom javnom tužiocu u Obrenovcu, dok je protiv druge dvojice muškaraca podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena tri muškarca zbog 17 teških krađa po Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2016

Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su tri osobe zbog toga što su na području nekoliko beogradskih opština izveli 17 teških krađa, saopšteno je danas...Policija ih sumnjiči da su na području Voždovca, Lazarevca, Sopota, Čukarice obijali prodavnice i ukrali cigarete i prehrambene proizvode u ukupnoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšeni zbog teških krađa po Beogradu

Izvor: RTS, 08.Jul.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su na području Voždovca, Lazarevca, Sopota, Čukarice i Mladenovca izvršili 17 krivičnih dela teške krađe. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.