Uhapšena šestorica dilera

Izvor: Press, 17.Maj.2010, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena šestorica dilera

Smederevska policija je u nastavku akcije „Morava" uhapsila šest osoba zbog trgovine drogom.
Uhapšeni su Darko Ilić (37) zvani Krejzi, i Dušan Mirić (31) iz Kragujevca, Nenad Zdravković (24) zvani Šone, i Miloš Radojković (27), zvani Radojka, iz Velike Plane, kao i Miloje Lukić (27) iz Aranđelovca i Ivan Strizović (31) iz Smederevske Palanke. Njima je sudija Višeg suda u Smederevu odredio jednomesečni pritvor.
Policija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << saopštila da je osumnjičeni Darko Ilić od marta ove godine nabavio 160 grama droge „skank" i 16 grama heroina, koje je prodao Zdravkoviću, a ovaj Radojkoviću.
- Radojković je drogu prodavao korisnicima u blizini bazena i srednje škole u Velikoj Plani. Strizović je u gradskom parku u Smederevskoj Palanci prodao heroin Radojkoviću. Kod Ilića je prilikom hapšenja pronađeno 50 grama „skanka" i 5 grama heroina, kao i novac od prodate droge - navodi se u saopštenju.
U okviru ove akcije saslušano je još 17 osoba sa područja Velike Plane i protiv njih će biti podnete krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu. Smederevska policija intenzivno traga za Vladimirom Jovanovićem iz Ćuprije, koji je u bekstvu i za kojim je raspisana potraga.  

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.