Izvor: RTS, 29.Nov.2021, 15:39

Uhapšena radnica banke, sumnja se da je na svoj račun prebacila više od 10 miliona dinara

Policija je uhapsila zaposlenu u jednoj banci u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.
Sumnja se da je N. R. (1962) iskorišćavanjem svog položaja i prekoračenjem granica svog ovlašćenja, u periodu od februara 2019. do marta 2021. godine izvršila prenos novčanih sredstava koja su joj bila poverena u radu na svoj tekući račun oštetivši banku za 10.900.000 dinara i za isti iznos sebi pribavila protivpravnu imovinsku korist.
N. R. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu, saopštio je MUP.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnica banke osumnjičena da je na svoj račun prenela više od 10 miliona dinara

Izvor: N1 televizija, 29.Nov.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su N.R. (59), zaposlenu u jednoj banci u Beogradu, koja je osumnjičena za krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Nastavak na N1 televizija...

Radnica banke na svoj račun prebacila skoro 11 miliona dinara

Izvor: Radio 021, 29.Nov.2021

Policija je uhapsila N.R. (59) zaposlenu u jednoj banci u Beogradu, koja je osumnjičena za zloupotrebu položaja odgovornog lica.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.