Uhapšena majka osumnjičena da je ubila novorođenče i ostavila ga na deponiji!

Izvor: Blic, 14.Avg.2017, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena majka osumnjičena da je ubila novorođenče i ostavila ga na deponiji!

Na gradskoj deponiji u Vrbasu jutros je pronađeno mrtvo muško novorođenče, a brzom reakcijom policije nakon svega nekoliko sati uhapšena je tridesettrogodišnja žena iz Vrbasa koja se sumnjiči da ga je ubila pri porođaju.

Kako saznaje "Blic" iz izvora u policiji, osumnjičenoj za to krivično delo određen je pritvor u trajanju do 48 sati te će uz krivičnu prijavu biti privedena nadležnom tužilaštvu koje je naložilo da se izvrši obdukcija novorođenčeta u novosadskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Institutu za sudsku medicinu kako bi se utvrdili detalji ove tragedije.

Kako nezvanično saznajemo, majka nesrećnog deteta nije bila registrovana trudnica, odnosno nije vodila trudnoću u nekoj zdravstvenoj instituciji, pa nadležni sumnjaju da se porodila kod kuće.

Nezvanično saznajemo i da je tura smeća koje je dovezao kamion na deponiju, a u kome je bila beba, doneta iz samog centra Vrbasa, a još nije utvrđeno tačno vreme kada je tamo bačena.

U policiji kažu da ukoliko istraga pokaže da je reč o čedomorstvu, osumnjičenoj preti kazna zatvora od 6 meseci do 5 godina u zavisnosti od toga da li je zločin izvršen činjenjem ili ne činjenjem, odnosno da li je beba ubijena ili je ostavljena da umre.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšena žena za koju se sumnja da je ubila novorođenče i bacila ga na deponiju

Izvor: Večernje novosti, 14.Avg.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su tridesettrogodišnju ženu koja se sumnjiči da je pri porođaju ubila novorođenče, čije je telo jutros pronađeno na deponiji u Vrbasu Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su tridesettrogodišnju ženu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.