Uhapšena kriminalna grupa u Valjevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2009, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena kriminalna grupa u Valjevu

VALJEVO- Policijska uprava u Valjevu je danas saopštila da su uhapšene dve osobe za koje se osnovano sumnja da su deo grupe koja je duže vreme krala vozila po Srbiji, pa ih rasklapala, sekla i prodavala u delovima.

Zajedničkom akcijom kriminalističkih policija Beograda, Valjeva i Kraljeva, kaže se u saopštenju, uhapšeni su V. Ž. (1965) zvani Zenga iz Valjeva i N. M. (1982) iz sela Joševa, a pretresom njihovih i stanova i prostorija drugih lica na valjevskom području pronađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su isečeni delovi šasija više ukradenih vozila.

Pronađeni su delovi reno megana i folksvagen pasata, BMV, džipa Grand Čiroki drugih tipova i marki.

Osumnjičeni su privedeni istražnom sudiji Drugog opštinskog suda u Beogradu, koji ih je, nakon saslušanja, pustio da se brane sa slobode.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.