Izvor: S media, 28.Feb.2013, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena kriminalna grupa iz Novog Sada: Lažiranjem saobraćajnih nesreća ostvarili višemilionsku korist

Služba za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) uhapsila je 15-očlanu kriminalnu grupu koja se bavila prevarama u osiguranju, rekao je Tanjugu premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Ova policijska akcija je sprovedena na području Novog Sada, a biće nastavljena i narednih dana, rekao je Dačić.

Uhapšenima se, prema njegovim rečima, na teret stavlja da su lažiranjem saobraćajnih nesreća i povreda zadobijenim u nesrećama >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za više miliona dinara oštetili grad Novi Sad, kao i osiguravajuće kuće.

U Srbiji još jedno hapšenje. Policija lišila slobode bivšeg čelnika Opštine Surčin i još četiri osobe zbog, kako navode, osnova sumnje da su zloupotrebili službeni položaj i oštetili budžet Opštine Surčin za 28 miliona dinara. Opširnije OVDE

(Tanjug)

Foto: guliver/thinkstock (ilustracija)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.