Izvor: B92, 21.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena grupa razbojnika

Beograd -- Beogradska policija rasvetlila veliki broj razbojništava koja su se u poslednje vreme dogodila u Beogradu.

Kako je saopšteno iz MUP-a Srbije, uhapšeni su Filip P. (23), Marko J. (25), Nemanja B. (25), Aleksandar Ž. (23), Mirka J. (25) i Miodrag N.(25) svi iz Beograda, zbog sumnje da su izvršili razbojništva.

Osumnjičeni su u periodu od 6. do 19. oktobra ove godine, na teritoriji Beograda izvršili razbojništva i to u kladionici "Taš" u Ulici Mije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kovačevića, "Jugopetrolovoj" benzinskoj pumpi u Cvijićevoj ulici, kiosku u Gandijevoj ulici broj 15 u Novom Beogradu, "Jugopetrolovoj" pumpi u Severnom Bulevaru, kao i "Jugopetrolovoj" pumpi u Oplenačkoj ulici.

Opljačkali su i benzinsku pumpu "Univerzal" u Ulici Vojislava Ilića, dve samostalne trgovinske radnje u Bulevaru Kralja Aleksandra, kao i kladionicu "Taš" u Ulici proleterskih solidarnosti u Novom Beogradu.

Krađe su vršili maskirani šalovima i fantomka uz pretnju pištoljem, a policija je kod osumnjičenih pronašla tri pištolja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.