Uhapšena dvojica dilera droge u Beogradu

Izvor: BKTV News, 24.Dec.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dvojica dilera droge u Beogradu

Pipadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije zaplenili su narkotike čija se vrednost procenjuje na četiri miliona dinara i uhapsili dve osobe osumnjičene da su u dužem vremenskom periodu, na teritoriji Beograda prodavale kokain, heroin i hašiš.

Kako navodi MUP u saopštenju, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su M.I. (1984) i I. R. (1977). >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Terorista bio pod "radarom" bezbednosnih službi, a izbegao hapšenje

Postoje osnovi sumnje da su M.I. i I.R. drogu skrivali u iznajmljenom stanu, u kome je policija prilikom pretresa pronašla 300 grama kokaina, 200 grama hašiša, 30 grama heroina, oko 20 kilograma paracetamola, više vagica za precizno merenje, 4.000 evra i 60.000 dinara.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena dvojica dilera droge u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Dec.2016

BEOGRAD - Pipadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije zaplijenili su narkotike čija se vrjednost procjenjuje na četiri miliona dinara i uhapsili dvije osobe osumnjičene da su u dužem vremenskom periodu, na teritoriji Beograda prodavale kokain, heroin i hašiš...Kako...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.