Uhapšen zbog više pljački u Staroj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2012, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog više pljački u Staroj Pazovi

STARA PAZOVA -

Policija u Staroj Pazovi uhapsila je Branislava D. (30) iz tog mesta, zbog sumnje da je ukrao nakit, kafu i različitu opremu u vrednosti od oko 800.000 dinara, saopštila je danas sremsko-mitrovačka policijska uprava.

Prema navodima policije, osumnjičeni je opljačkao zlataru, pržionicu kafe, frizerski salon i prodavnicu elektro-opreme, a ukradenu robu je prodavao i trošio taj novac.

Istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici odredio je Branislavu D. pritvor do mesec dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Opljačkao pržionicu kafe

Izvor: Kurir, 10.Jul.2012

Policija u Staroj Pazovi uhapsila je Branislava D. zbog sumnje da je ukrao nakit, kafu i drugu različitu opremu od oko 800.000 dinara..SREMSKA MITROVICA - Policija u Staroj Pazovi uhapsila je Branislava D. (30) iz tog mesta zbog sumnje da je ukrao nakit, kafu i različitu opremu u vrednosti od oko 800.000...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.