Uhapšen zbog ubistva babe

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2015, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog ubistva babe

Policija je uhapsila Miljana R. (23) zbog sumnje da je ubio svoju baku Miroslavu R (69), a potom izazvao požar u njenoj kući kako bi prikrio zločin. Ubistvo se dogodilo u nedelju u 02:30 časova u selu Rabrovac kod Mladenovca. Prilikom obdukcije tela nesrećne starice utvrđeno je da je bila mrtva i pre požara, kao i da su joj nanete povrede oštrim predmetom, najverovatnije nožem, od čega je i preminula.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Unuk izbo babu, pa je zapalio

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2015

Miljan Ranković (23) iz sela Rabrovac kod Mladenovca uhapšen je u utorak zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje ubio svoju babu Miroslavu Ranković (69) u njenom domu u Hilandarskoj ulici. Da bi prikrio zločin, kako se sumnja, podmetnuo ja požar. Vatru su, dva i po sata iza ponoći, primetili...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.