Uhapšen zbog sumnje da je pretukao mladića u Studenstkom parku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2023, 13:59

Uhapšen zbog sumnje da je pretukao mladića u Studenstkom parku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom identifikovali su i uhapsili A. D. (21) koji se sumnjiči da je u Studentskom parku naneo teške telesne povrede dvadesetsedmogodišnjem mladiću, saopštio je danas MUP Srbije.

A. D. se sumnjiči da je 15. aprila, u kasnim večernjim satima, čvrstim predmetom udario oštećenog u glavu i teško ga povredio.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu za krivično delo teška telesna povreda, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen jer je u Studenskom parku udario mldića u glavu i teško ga povredio

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2023

Policija je uhapsila A.D. (2002) osumnjičenog da je u beogradskom Studentskom parku 5. aprila, u kasnim večernjim satima, čvrstim predmetom udario u glavu dvadesetsedmogodišnjeg mladića i teško ga povredio.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Uhapšen muškarac iz Bora zbog nasilja u porodici

Izvor: Bor030.net, 18.Apr.2023, 09:14

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su A. K. (1978) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je noćas, nakon kraće rasprave, pesnicom u glavu udario četrdesetdvogodišnju suprugu. A. K. će, uz krivičnu...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.